Creatief, oplossingsgericht en een harde werker

Als je oud-collega’s van mij vraagt wat de sterke kanten zijn van Kristel te Bokkel, dan is de kans groot dat je deze dingen van ze hoort.
Mag je dan van jezelf zeggen dat je het daarmee eens bent? Jawel, toch? Want ik vind dat dat mij precies omschrijft. Als je mij vraagt om iets voor je te doen, dan doe ik daar mijn best voor. Deadlines missen? Daar doe ik niet aan.

Freelance tekstschrijver

Inmiddels heb ik geen directe collega’s meer en ben ik aan het werk als freelance tekstschrijver in de Achterhoek. Ik help jou bij het schrijven van de teksten die je nodig hebt. Jouw verhaal zo vertellen dat het lijkt alsof je het zelf schreef, maar wel zo dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Díe puzzel is mijn passie.

Al is het schrijven an sich al een grote liefde. Sinds ik een pen kan vasthouden schrijf ik namelijk al verhalen. Er lag altijd een stapel notitieboekjes en schriften op mijn kamer zodat ik al mijn verhalen kwijt kon.
Door de opleiding (Media, Informatie en Communicatie) die ik volgde, veranderde dat. Mijn verhalen schreef ik niet meer alleen in schriften, maar ook digitaal. Nogsteeds kun je mijn avonturen volgen op mijn blog, waar ik schrijf over het leven in de Achterhoek (want dat is fantastisch).

Wil je eens kennismaken met een freelance tekstschrijver in de Achterhoek? Neem dan contact met me op.