Daar zit je dan… Voor het computerscherm, te staren naar een knipperend balkje. Waar moet je beginnen?
Ik kan me voorstellen dat het schrijven van teksten als een enorme klus voelt waar je maar niet aan toe komt of waar je enorm tegen opziet.

Maar wees gerust, de redding is nabij. Kristel te Bokkel schrijft voor jou.
Met liefde en gedrevenheid werk ik aan een hele tekst, het redigeren van iets dat je zelf al schreef of wordt een tekst gecorrigeerd.

Hoe gaat Kristel te Bokkel te werk?

Wil je je tekst door mij laten schrijven? Leuk! Om dat goed te kunnen doen, gaan we samen om tafel zitten. Live of via skype, maakt mij niet uit. Je hoeft dus niet perse uit de Achterhoek te komen om een tekst door Kristel te Bokkel te laten schrijven.

Om een goede tekst te kunnen schrijven is het belangrijk dat we (onder andere) nadenken over het volgende:
– Waar moet de tekst over gaan (onderwerp)?
– Wie leest de tekst (doelgroep)?
– En voor welk medium wordt de tekst geschreven?

Dit is nog maar een klein begin, om een tekst goed te kunnen schrijven ga ik je van alles vragen. Ik moet jouw verhaal tot in de puntjes kennen en alle informatie krijgen die ik denk nodig te hebben. Ook moet jij goed kunnen vertellen voor wie de tekst is, zodat ik de te schrijven tekst daar volledig op kan aanpassen. En jij dus je doel bereikt.

Online & Print

Of je nou een tekst nodig hebt voor op de website, voor op je facebookpagina of op een flyer. Bij mij ben je aan het juiste adres. Zowel voor print als voor het web schrijf ik teksten.

En, is het wat? Gelukkig! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Neem dan contact met me op zodat ik je nog meer kan vertellen.