Natuurlijk wil je nu weten wat zoiets dan kost. Toch?

In veel gevallen is het schrijven van een tekst of meerdere teksten maatwerk. Toch wil ik je op deze pagina proberen een overzicht te geven van de mogelijkheden. En natuurlijk ben je altijd vrij om me een bericht te sturen, dan maak ik een offerte op maat.

Kennismaken

Als eerste: een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zowel offline als online kunnen we bekijken of de klik er is. En of we met elkaar willen werken. Wel zo belangrijk als er goede content gemaakt moet worden.

Wat kost het schrijven van een tekst?

Ik zei het eerder al, het schrijven van een tekst is maatwerk. Zodra jij mij laat weten dat we samen gaan werken, ga ik aan de slag met het vergaren van informatie en aan de hand daarvan schrijf ik een tekst.

Het standaard uurtarief voor het schrijven, redigeren of corrigeren ligt op €60,00.

Heb je een spoedklus? Dan reken ik naast de uurprijs een starttarief van €47,00.

Ik kan me goed voorstellen dat je met een uurtarief niet zoveel kunt. Want wat doet een tekstschrijver in een uur? Om het jou wat makkelijker te maken heb ik pakketten samengesteld. Zo heb je een duidelijker beeld wat jij krijgt voor een bepaalde prijs.

Pakket APakket BPakket C
Intakegesprek / Briefing
Interview
1 – 2 teksten van ongeveer 500 woorden
1 correctierondes
Intakegesprek / Briefing
Interview
3 – 5 teksten van ongeveer 500 woorden
2 correctierondes
Intakegesprek / Briefing
Interview
6 – 10 teksten van 500 woorden
‘Onbeperkt’ correctierondes
€350 excl. btw€575 excl. btw€850 excl. btw

Wanneer het om een grotere klus gaat, met meerdere teksten, vraag dan een offerte aan. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen. De prijzen hierboven genoemd zijn een indicatie en in overleg is veel mogelijk.