Ben jij een startende ondernemer?

Als startende ondernemer is het een hele taak om jezelf zichtbaar te maken. Die zichtbaarheid heb je nodig om gevonden te kunnen worden en om daadwerkelijk klanten binnen te kunnen halen.
Met teksten kun je een goede basis neerzetten voor die zichtbaarheid. Ze zijn onderdeel van jouw uitstraling. Ze laten zien waar je voor staat, geven mensen vertrouwen en met goede teksten word je ook beter gevonden.

Tekstschrijven is een lastige taak die niet voor iedereen is weggelegd. Ik snap dat je het liefst zelf al je teksten schrijft (want hallo? Je geeft toch al genoeg geld uit aan de start van je business?). Maar goede teksten leveren je zóveel op. Ze zorgen ervoor dat potentiele klanten daadwerkelijke klanten worden. Dat ze bereid zijn om jouw product of dienst aan te schaffen. Teksten geven de klant het vertrouwen dat ze bij jou aan het goede adres zijn. Goede teksten zijn dus belangrijk.  

Ben jij die startende ondernemer die het belang van goede teksten inziet? Dan help ik je graag met het schrijven van de teksten die je nodig hebt!
Lees hieronder wat ik voor je kan doen of neem direct contact met mij op. 

Waarmee kan ik je helpen?

Ik begrijp als geen ander dat het als startende ondernemer geen vetpot is. En dat je dus het liefst zo veel mogelijk zelf in handen wilt houden. Maar het laten schrijven van teksten kan zoveel voor jou en jouw bedrijf betekenen. Met goede teksten laat je zien wie je bent, krijgt de lezer (en hopelijk dus ook klant) het gevoel van jouw drijfveren mee én geef je hen het vertrouwen om klant te worden.

Met heel veel liefde en gedrevenheid werk ik aan de tekst die jij nodig hebt, geef ik tips of controleer ik de tekst op spellings- en grammaticafoutjes.

Schrijven

Uiteraard kan ik je helpen met het schrijven van teksten. Of het nou gaat om een brochure-tekst, een flyer of een webtekst. Ik help je graag! Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je wilt, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Ik kan me ook goed voorstellen dat je niet precies weet wat je nodig hebt. Schroom ook dan niet om contact met mij op te nemen. Dan zoeken we dat samen uit.

Nadat jij contact hebt gezocht met mij, ga ik met je in gesprek. Wat is het doel van de tekst? En wie wil je bereiken? Voor jouw gevoel vraag ik je het hemd van het lijf, maar alleen dan komen we samen tot de best mogelijke teksten. 

Aan de hand van al die informatie ga ik namelijk aan de slag met het schrijven van de tekst. Nadat jij deze van mij ontvangen hebt, heb je altijd de mogelijkheid om nog wat dingen te laten aanpassen (correctieronde). Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Redigeren

Heb je zelf geschreven, maar denk je dat het beter kan? Ik ga niet de tekst voor je herschrijven, maar ik wil er uiteraard wel naar kijken. Ik geef je advies op het gebied van:

  • inconsistenties
  • zinconstructies
  • schrappen/vervangen van overbodige woorden en zinnen

Uiteraard let ik daarbij ook op taal- en grammaticale fouten.

Ik geef dus die correcties aan, maar geef je ook advies waar de tekst naar mijn mening aangepast zou moeten worden om deze op zijn best te laten zijn.

Wil je graag dat ik jouw tekst redigeer? Stuur dan bij het aanvragen van een offerte ook een stukje tekst mee. Dan kan ik een betere inschatting maken van de kosten.

Corrigeren

Heb je zelf geschreven, maar wil je de spelling laten checken?

Ik controleer jouw tekst op d’s en t’s, dat ellendige kofschip en jou/jouw. En de rest uiteraard! Je mag altijd bij me aankloppen. Ik zal de foutjes eruit halen.

Vraag je een offerte aan? Dan is het fijn als je een stukje tekst meestuurt. Dan kan ik een goede prijsinschatting maken.

Bloggen

Iets waar veel ondernemers niet aan toe komen, maar wat naar mijn mening heel goed kan zijn voor je bedrijf: bloggen. 

Ik ben er van overtuigd dat bloggen je heel veel kan geven. Zo helpt het jou met je positie in Google. Blogs zijn namelijk een zeer geschikte manier om SEO-teksten toe te voegen aan jouw website. Daarnaast doet het ook veel voor jouw positie ten opzichte van de klant. Je laat zien dat je ergens kennis van hebt! Je bouwt vertrouwen op.

Waar je de tijd vandaan haalt om dat óók nog te doen? Ik neem deze taak graag van je over. Neem je contact met me op?

Heb je teksten nodig voor een website?

Mocht je een website te vullen hebben, dan help ik je daar natuurlijk met alle liefde mee. Waarde brengen met woorden blijft een van de leukste dingen om te doen (voor mij dan!). Het geeft mij zoveel voldoening. En ik hoop dat het jou ook heel veel brengt. 

Ook het schrijven van teksten voor op jouw website is maatwerk. Ik wil het graag zo goed mogelijk doen en kan alleen aan de hand van de informatie die jij me geeft een prijs op stellen. Ben je benieuwd wat het je gaat kosten? Stuur me, uiteraard geheel vrijblijvend, een berichtje. Dan help ik je verder. 

Let op! Ik heb plaats voor maximaal twee websites per maand. Wees dus op tijd zodat ik je niet hoef teleurstellen.

Mag ik jouw teksten schrijven?

Hoe gaat het in z’n werk?

Voordat ik begin met het daadwerkelijke schrijven van de tekst die jij nodig hebt, ga ik met je in gesprek. Wie ben jij? Wat doe jij? Waar staat je bedrijf voor? En niet onbelangrijk; wat verwacht je van mij?
Ik luister naar jouw verhaal. Ik wil veel van je weten. Waaronder natuurlijk ook: welke teksten heb je nodig en voor welke doelgroep zijn die bedoeld? Alleen zo kan ik de tekst goed op de doelgroep aanpassen. En jij dus je doelgroep bereiken.

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek werk ik een briefing uit. Keur je die goed, dan ga ik aan de slag met het schrijven van de teksten die jij nodig hebt. En… Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Het lijkt me heerlijk om voor jou aan de slag te gaan! Neem je contact met me op?

Kennismaken

Luisteren

Schrijven