Kristel te Bokkel

Creatief, oplossingsgericht & een harde werker

Als je oud-collega’s van mij vraagt wat mijn sterke kanten zijn, dan is de kans groot dat je deze dingen van ze hoort. Mag je dan van jezelf vinden dat je het ermee eens bent? Jawel, toch? Ondanks mijn Achterhoekse nuchterheid, vind ik dat dit mij omschrijft. Als je me vraagt iets voor je te doen, dan doe ik daar mijn best voor. Deadlines missen? Daar doe ik niet aan. 

“De puzzel met woorden, dat is mijn passie.” 

Freelance tekstschrijver & journalist

Inmiddels heb ik geen directe collega’s meer, maar ben ik aan het werk als freelance tekstschrijver & journalist in de Achterhoek. Ik help jou bij het schrijven van de teksten die je nodig hebt. Jouw verhaal zo vertellen dat het lijkt alsof je het vertelt en daarmee ook de juiste doelgroep aanspreekt. Díe puzzel is mijn passie. 

Sinds ik een pen kan vasthouden schrijf ik al verhalen. Er lag al-tijd een stapel notitieboekjes en schriften klaar om volgeschreven te worden.
Door de opleiding die ik volgde (Media, Informatie en Communicatie) veranderde dat. Mijn verhalen schreef ik niet alleen meer in schriften, maar ook op het internet. Nog steeds kun je mijn avonturen volgen op mijn blog. Waar ik schrijf over mijn leven in de Achterhoek (want dat is fantastisch).

Wil je eens kennismaken met deze Achterhoekse tekstschrijver? Neem dan contact met me op.