Kristel te Bokkel

Creatief, oplossingsgericht & een harde werker

Als je oud-collega’s van mij vraagt wat mijn sterke kanten zijn, dan is de kans groot dat je deze dingen van ze hoort. Mag je dan van jezelf vinden dat je het ermee eens bent? Jawel, toch? Ondanks mijn Achterhoekse nuchterheid, vind ik dat dit mij omschrijft. Als je me vraagt iets voor je te doen, dan doe ik daar mijn best voor. Deadlines missen? Daar doe ik niet aan. 

“De puzzel met woorden, dat is mijn passie.” 

Freelance tekstschrijver & journalist

Inmiddels heb ik geen directe collega’s meer, maar ben ik aan het werk als tekstschrijver in de Achterhoek. Ik help jou bij het schrijven van de teksten die je nodig hebt. Jouw verhaal zo vertellen dat het lijkt alsof je het vertelt en daarmee ook de juiste doelgroep aanspreekt. Díe puzzel is mijn passie. 

Met jarenlange schrijfervaring voor verschillende media en verschillende blogs weet ik waar ik het over heb. Ik zou mezelf wel een expert durven noemen (ja, ook met mijn Achterhoekse nuchterheid!). Nog steeds kun je mijn avonturen volgen op mijn blog. Waar ik schrijf over mijn leven in de Achterhoek (want dat is fantastisch).

Wil je eens kennismaken met deze Achterhoekse tekstschrijver? Neem dan contact met me op.

Je kunt me kennen van…

Het zou kunnen dat je mijn naam al eens voorbij hebt zien of horen komen. Ik verscheen in de media:

Radio gelderland

Over Achterhoekse tradities op 1 januari.

De Gelderlander

Over mijn deerntjen.nl en Zomerondernemer 2018

Regio 8

Over ZomerOndernemer 2018

× Kan ik je helpen?