Wel bloggen? Niet bloggen?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Of je nou aan het begin staat van het blog-avontuur of al een tijdje bezig bent. Soms weet je even niet meer hoe nu verder. 

Waar moet je beginnen?

Waar ga je over schrijven?

Waar moet je aan denken?

Doe ik het allemaal wel goed?

Ga ik hulp vragen of probeer ik het zelf?

Voor veel ondernemer is dit herkenbaar. De blogwereld is een grote. Als je er niets van weet kan ik me heel goed voorstellen dat je dat paadje in het bos niet terug kunt vinden.

Hi! Ik ben Kristel te Bokkel en

ik blog al meer dan 10 jaar

En met die ervaring mag je er vanuit gaan dat ik weet waar ik het over heb.
Ik maakte van mijn blog mijn bedrijf, hing er een webshop aan en kwam meerdere keren in de media. 

Jij kunt ook bloggen

Een blog helpt jou met je online zichtbaarheid. Het biedt je zóveel voordelen. Die wegen, naar mijn idee, niet op tegen jouw twijfels.

Duurzaam

Bloggen zorgt voor duurzame online zichtbaarheid. De content die je schrijft kan jaren mee. Veel minder vluchtig dan bijvoorbeeld Instagram dus.

Google

Je wordt beter gevonden in zoekmachines als je gaat bloggen! Tenminste… als je dat op een strategische manier doet. Niet als een kip zonder kop ergens gaan beginnen, he…

Meer potentiele klanten

Doordat je beter gevonden wordt, zul je meer relevante bezoekers naar jouw website trekken, wat resulteert in meer potentiële bezoekers. Win-win!

Dus meer omzet

En hoe meer potentiële klanten, hoe meer daadwerkelijke klanten (gaan we voor het gemak vanuit, want jij hebt natuurlijk de beste blog ooit!). Win-win-win dus!

Brainstorm / vragensessie

Kom je er niet zelf uit? Dan mag je mijn hulp inschakelen. 45 minuten sta ik hélemaal tot je beschikking. Vraag me het hemd van het lijf en ik help je op weg met bloggen. 

Of je nou al bezig bent of nog moet beginnen. Ik kom bij je langs* om het er eens over te hebben. Zet jij de koffie? Dan neem ik mijn kennis mee.

De eerste twee die een sessie boeken doen dat voor €35,- excl. btw.

kristeltebokkel

*Locatie binnen 15 km van Aalten? Dan kom ik bij je langs, is het verder weg dan overleggen we eerst.

× Kan ik je helpen?