Een blogabonnement

Iedere ondernemer wil zich bezighouden met contentmarketing. Maar hoe pak je dat aan? En waar haal je in hemelsnaam tijd vandaan om dat óók nog te doen…

Consistent waarde delen geeft jouw bedrijf zo ontzettend veel voordelen. Een kleine greep uit de voordelen:

Expertstatus

Door te bloggen merken mensen dat jij wat te vertellen hebt. Dat je weet waar je het over hebt. En dat zorgt voor vertrouwen. Jij wordt de expert op het gebied van jouw business.

Google

Regelmatig bloggen zorgt er ook voor dat Google in je gaat geloven. Op het moment dat je regelmatig plaatst, weet Google dat jij waarde biedt en dat mensen bij jou moeten zijn voor relevante informatie. Hoger plekje in de zoekresultaten dus! En dat is wat je wilt. 

Klanten

Lezers zijn op zoek naar antwoorden. Als jij consistent waarde biedt, gaan zij die antwoorden bij jouw vinden. Jij wordt gezien als dé persoon met alle kennis. Vaak zijn mensen daardoor eerder geneigd om bij jou te kopen en zal dus je omzet stijgen.

Dat heb je vast al eens gelezen, maar er tijd voor maken is lastig! En dat snap ik als geen ander.

Als je eenmaal klanten hebt en lekker aan het doen bent waar je goed in bent, dan is het lastig om ook áán je bedrijf te werken. Maar neem van mij aan, dat wil je. 
En daarom ben ik er om jou te helpen.

Door middel van het blogabonnement help ik jou met het regelmatig publiceren van een blog. Zodat jij consistent bent en je jouw online zichtbaarheid vergroot. Je laat zien dat jij de expert bent en het levert je ook nog eens omzet op.

Omdat bloggen niet helpt als je af en toe een blogje publiceert bied ik jou het blogabonnement. Daarmee ben jij consistent zichtbaar voor jouw klanten én Google. Ik schrijf blogs voor je, zo vaak als jij wilt en ik plaats ze voor je in het CMS-systeem van jouw website (als je dat wilt).


Ik wil dit. Nu!

Ik ga niet lukraak blogs schrijven.

Voor ik blogs voor je kan gaan schrijven is het zaak om orde te brengen. We gaan eerst om (een digitale) tafel om te bekijken of die wederzijdse klik er is. Daarna gaan we aan de slag met de planning en daarna volgt pas het schrijven van de blogs.

Brainstorm

Na (of tijdens) de kennismaking plannen we een moment waarop we gaan brainstormen.

Ik heb research gedaan en jij hebt wensen. Aan de hand hiervan bepalen we welke blogs er in de komende tijd geschreven worden.

Lengte van de blogs

We bepalen hoe lang de blogs moeten zijn. Vaak zit dit tussen de 400 en 800 woorden. Wat is voor jou en jouw bedrijf ideaal?

Frequentie

We bepalen samen de ideale frequentie voor het publiceren van de blogs. Kies je voor maandelijks, tweewekelijks of wekelijks?

Schrijven

Hebben we alles afgesproken, dan ga ik voor je schrijven. Elke blog wordt altijd netjes op tijd aangeleverd. Je ontvangt hem in de mail of als je dat wenst in het CMS-systeem van jouw website. Publiceren doe je zelf.

Prijzen

DIY

Zelf bloggen met een plan!

 • Planning voor tweewekelijks bloggen voor 3 maanden
 • Hulp bij kiezen van onderwerpen
 • SEO-zoekwoordonderzoek (doe ik voor je)
 • Tips om het nóg lekkerder leesbaar te maken


€99,- per maand (exclusief btw)

Brons

Eens per maand een blog

 • Planning per 3 maanden
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Blogs tussen de 400 en 800 woorden
 • 1-2 correctierondes
 • Optioneel: plaatsing in CMS-systeem


€175,- per maand (exclusief btw)

Zilver

Tweewekelijks een blog

 • planning per 3 maanden
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Blogs tussen de 400 en 800 woorden
 • 1 – 2 correctierondes
 • Optioneel: plaatsing in CMS-systeem


€335,- per maand (exclusief btw)

Goud

Elke week een blog

 • planning per 3 maanden
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Blogs tussen de 400 en 800 woorden
 • 1 – 2 correctierondes
 • Optioneel: plaatsing in CMS-systeem


€650,- per maand (exclusief btw)

Praktische zaken over het blogabonnement

Lees hier alle praktische zaken over het blogabonnement. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op.

Instappen

Je kunt op elk moment een abonnement aanvragen. We plannen een kennismakingsmoment in en daarna een brainstormmoment. Pas daarna gaan we écht aan de slag en heb jij zo vaak als je wenst een blog.

Verlengen

Het blogabonnement loopt per drie maanden. Wil je verlengen? Dan hoef je niets te doen. In de laatste 14 dagen van jouw abonnement neem ik contact met je op over de komende periode.

Publiceren

Het publiceren van een blog doe je zelf. Nadat ik een blog bij je aangeleverd heb, kun je correcties aangeven. Woorden die jij niet vindt passen bij je bedrijf of iets wat niet klopt kun je er uit laten halen. Vaak is een enkele ronde genoeg en worden er alleen kleine aanpassingen gedaan. Daarna is het aan jou om de blog te publiceren.

Opzeggen

Het abonnement loopt per drie maanden en kun je opzeggen door dit uiterlijk 14 dagen voor de laatste dag van jouw abonnement kenbaar te maken via mail.

Over Kristel

Waarom je voor mij zou moeten kiezen

Ergens in 2010 begon in met bloggen. Met een dikke 11 jaar ervaring durf ik mezelf wel een expert te noemen (ja, ook met mijn Achterhoekse nuchterheid). Ik heb meerdere blogs opgezet en van één zelfs mijn bedrijf gemaakt met lekker draaiende webshop. Ik mag wel zeggen dat ik daar trots op ben, toch? En ik wil jou ook graag helpen om een succesvol contentmarketingplan te draaien.

× Kan ik je helpen?